• Color_Run

  Hoe leuk is dit nieuwe concept!!? Vanaf dit voorjaar worden er in Nederland meerdere hardloopevenementen georganiseerd, waarbij fun voorop staat en je tijdens de run gebombardeerd wordt met kleurenpoeder. Tijdens deze festiviteiten, want zo mag je het wel noemen, gaat het meer om de tijd van je leven en de te gekke ervaring dan om een snelle tijd neerzetten. The Color Run op 26 mei a.s. in het Sloterpark is het eerste evenement dat georganiseerd zal gaan worden. De run was al na 20 minuten uitverkocht! Ik was helaas te laat om me er voor in te schrijven. Gelukkig heb ik me wel kunnen inschrijven voor de run van Color Boost die gehouden wordt in Amsterdam Zuid-Oost op 23 juni 2013.

  Color_Run_2

  Plezier en positieve energie staan tijdens de kleuren-runs voorop. Daarnaast vragen de meeste kleurenruns de deelnemers witte kleding aan te trekken, omdat de kleuren dan het beste uitkomen. De kleuren-runs hebben allemaal een parcours van 5 kilometer. Doordat de runs een relatief korte afstand hebben en er geen winnaars en officiële tijden worden genoteerd, richten de kleuren-runs zich op iedereen – van 2 jaar oud tot 80 jaar oud en van beginners tot aan professionele atleten. Meer dan 60% van de deelnemer van The Color Run rent voor de eerste keer de 5 kilometer en doet mee om een gezonde levensstijl te vieren. Je kan het parcours zelfs gewoon uitlopen als je dat wilt. Achter de finish belandt je in een waar kleurenfestival met nog meer kleur en muziek!

  Het is aan te raden een zonnebril te dragen tijdens de run om de ogen te beschermen. De kleurstof is biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor de gezondheid of het milieu.

  Color_Run_3

  De kleurenruns van dit voorjaar/zomer op een rijtje:

  – 26 mei 2013: The Color Run – Amsterdam Sloterpark

  – 14 juni 2013: Colours By The Sea – Vlissingen (een run op het strand)

  – 23 juni 2013: Color Boost – Amsterdam Zuid-Oost

   

  Doe jij aan een van bovenstaande runs mee?

 • 1 Reactie

  Lijkt me geweldig om hier een keer aan mee te doen of te fotograferen! Leuk dat je er een berichtje over schrijft anders was ik er echt niet achter gekomen (;

  Reageer