• Misschien ken je de sportkleding van de H&M al. Zo niet, dan kan ik je de sportkleding van de H&M zeker aan raden. Een paar jaar geleden kocht ik al een aantal sporttops bij de H&M. Prima sporttops voor een goed prijsje, maar verder niet heel bijzonder. Onlangs kocht ik nog een hardlooplegging erbij en een sportvest. Wauw, wat een goede kwaliteit! Volgens mij heeft de H&M de laatste jaren echt een verbeterslag gemaakt in hun sportkleding. De sportkleding doet nauwelijks onder vergeleken met de A-merken, maar de prijzen zijn veel vriendelijker. Ben je dus op zoek naar hippe kleding om in te hardlopen, voor je yogales of om een andere sport te beoefenen? Dan raad ik je zeker aan eens te gaan kijken in een van de vele filialen of de website van de H&M.

  • De sportkleding is ergonomisch gevormd, zodat je er vrij in kan bewegen. Niets is haast vervelender dan dat je kleding tijdens het sporten irriteert. H&M heeft de sportcollectie zo ontworpen dat je de kleding haast niet voelt zitten.

  • De sportkleding van de H&M is ontworpen met handige zakken op de juiste plaatsen en is gemaakt van sneldrogende materialen. Mijn hardlooplegging van de H&M heeft een heel handig zakje aan de achterkant, waar je wat geld in kan stoppen of bijvoorbeeld een sleutel. Daar is over nagedacht!

    Tenslotte heeft H&M voor de buitenkleding gebruik gemaakt van reflecterend materiaal, zodat je voor het verkeer niet onopgemerkt blijft.


  • 1 Reactie

    Ja erg mooie collectie, toevallig heb ik er ook een stukje over klaarstaan :) Ik ga binnenkort eens mijn slag slaan.

    Reageer