• Health & Fitness Blog Award 2017

  17 jul 2017 | Sport
 • Fitness Chicks is samen met een aantal andere bloggers genomineerd voor de Health & Fitness Blog Awards 2017, een initiatief van MrKortingscode. Heel eerlijk: ik stond er een beetje van te kijken. Zo'n fanatieke blogger ben ik helemaal niet. Ik vind het echt super gaaf om tussen het rijtje te staan van beste Health & Fitness bloggers. Wil je meer weten over de awards en wie er nog meer genomineerd zijn voor deze awards? Lees dan snel verder!

 • Health and Fitness Blog Award 2017

  In deze blogpost behandel ik de eerste 5 genomineerde blogs in de categorie Health & Fitness. Bloggersland op het gebied van Health & Fitness is klein en de dames achter de blog volg ik al geruime tijd. Het zijn stuk voor stuk toppers. Ik zou het natuurlijk super tof vinden als je op Fitness Chicks zou willen stemmen (je hoeft alleen te klikken, er is geen emailadres vereist oid). Maar de dames achter de volgende blogs misgun ik zeker geen stem! De eerste vijf genomineerde blogs door MrKortingscode zijn:

 • #FitGirlCode

  Fitgirlcode bestaat uit een team van bloggers dat klaar staat om jou elke dag te inspireren en te motiveren een gezonde lifestyle te vinden die bij jouw persoonlijkheid past. Fitgirlcode geeft vrouwen de handvatten om als een echte ‘Fit Girl’ door het leven te gaan. Of je nu aan het begin staat van jouw fit journey of dat je net dat laatste duwtje in de rug nodig hebt voor die staalharde buikspieren, de Fitgirlcode community steunt je door dik en dun! En wil je af en toe genieten van je favoriete chocolade? Dan moet je dat gewoon doen, vinden de Fit Girls. Je hebt er namelijk keihard voor gewerkt!

 • In love with Health

  Having the body you want starts with loving the body you have. Dit gevoel wil Lisa van Cuijk elke vrouw meegeven. Het is zo belangrijk om je lichaam lief te hebben zoals het is. Lisa heeft In Love With Health gecreëerd als online platform om vrouwen te helpen en te coachen om een gelukkiger, gezonder, fitter en slanker lichaam te krijgen. Liefde voor je lichaam vormt de basis voor het leiden van een gezonde lifestyle. Lisa vindt dat je jezelf pas 100% gezond kan noemen als je van je lichaam houdt zoals het is. Zelfliefde en een healthy lifestyle is alles waar In Love With Health voor staat. Be In love with health. Be in love with you.

 • Girls love to Run

  Who run the world? Girls Love 2 Run! Francien & Joyce rennen bloggend de hele wereld over en motiveren en inspireren girls tijdens hun reis. Ieder running avontuur wordt, van warming-up tot cooling down, vastgelegd in woord, beeld en geluid. Van rondje om de Tafelberg tot een tempo run in het Vondelpark. Van marathon in Berlijn tot heuveltraining in San Francisco. 

 • Jenny Alvares

  Jenny Alvares blogde voorheen op Healhty Fans en heeft blogt tegenwoordig onder haar eigen naam. Naar eigen zeggen is de fit girl gestopt met ubergezond eten. Is het bijvoorbeeld wel gezond alle suikers uit je eten te bannen? Jenny vindt het belangrijk dat er steeds meer aandacht wordt geschonken aan orthorexia en andere onderwerpen. 

 • Health and Fitness Blog Award 2017

   Kende jij alle vijf de genomineerde blogs al?