• De tijd van serious Christmas shopping is weer aangebroken! Heb jij al cadeaus voor je geliefden verzameld? Het vinden van het juiste kerscadeau kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Voor de mensen die van een healthy lifestyle houden heb ik echter inspiratie genoeg. Natuurlijk is een nieuwe fitness outfit altijd mooi meegenomen, maar ben je op zoek naar iets originelers dan heb ik een aantal hele leuke tips voor je!

  Cadeau's onder €15

 • Wat dacht je van een (proef)abonnement op een healthy tijdschrift, zoals Runners, Women's Health of Healthy You? Een super leuk cadeau dat een tijd lang mee gaat want je verrast daarmee iemand niet één keer, maar elke keer dat een nieuwe editie op de deurmat valt. Voor €15 maak je bijvoorbeeld iemand blij met een abonnement op Women's Health!

  Iedereen weet dat voldoende water drinken echt super belangrijk is. Zelf ben ik helemaal fan van de waterflessen van Dopper. Altijd als ik op pad ga heb ik er een bij me. De waterflessen van Dopper vind ik met name handig, omdat je ze uit elkaar kan halen en zo heel makkelijk schoon kan maken. 

  Cadeau's onder €50

 • Toen ik de de Polar Buff voor het eerst in de winkel zag begreep ik eerlijk gezegd niet helemaal wat het precies voorstelde. Polar Buffs zijn multifunctionele sjaaltjes die bescherming bieden tegen de zon, wind en kou. Het is multifunctioneel omdat het op meer dan 12 verschillende manieren kan worden gedragen. Je kan het gebruiken als sjaal, pet, polsband of op elke andere manier welke je maar kan bedenken! Doordat de stof zowel geschikt is voor warm als koud weer kan een Polar Buff deel uitmaken van welke sport dan ook. Daarnaast kan het ook als dagelijkse modeaccessoire worden gedragen.

 • Een ander origineel cadeau is iemand te verassen met een OneFit fitnesscard. De OneFit fitnesscard is een prepaid fitnesskaart, waarmee je toegang krijgt bij enorm veel sportscholen. Zo kan je heel gemakkelijk iemand een spinning les of Zumba les cadeau doen. Je kan de fitnesskaart opwaarderen met een bedrag naar keuze.  

  Cadeau's onder €100

 • Cadeau's onder €100

  De Nutri Bullet is een apparaat dat al een tijd lang op mijn wishlist staat. Op internet is deze personal blender een enorme rage, omdat de Nutri Bullet te vergelijken zou zijn met de professionele Vitamix. Ook hardere ingrediënten, zoals noten, vormen voor deze blenders geen probleem. De Nutri Bullet is alleen veel vriendelijker geprijsd! Een Vitamix kost namelijk al snel zo'n 600 euro! De Nutri Bullet heb je voor 99 euro in huis en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

  Tenslotte nog een leuk cadeau voor de winter: schaatsen! Een goed paar schaatsen zou iedere Nederlander toch in huis moeten hebben. Laten we hopen dat het ijs dik genoeg is dit jaar, zodat we heerlijk op natuurijs kunnen schaatsen.

  Wat heb jij op je Christmas wishlist staan dit jaar?


 • 3 Reacties

  Die schaatsen vind ik een leuke toevoeging :D Denk je dat we dit jaar, of liever gezegd volgend jaar, weer kunnen gaan schaatsen?

  Reageer

  De bidon vind ik wel heel erg leuk! Mooie kleur ook.

  Reageer

  Oooh die Nutri Bullet komt zo op mijn Bday wishlist !

  Reageer