• De laatste tijd ben ik steeds actiever op Instagram. Ik had de Instagram app wel al een hele tijd op mijn smartphone staan, maar ik deed er eigenlijk niet zo veel mee. Naast dat ik nu zelf meer foto's op Instagram plaats, vind ik het ook heel leuk om instagramfoto's van anderen te bewonderen. Ik volg ook een aantal celebrities. Leuk om te zien hoe zij hun leven een healthy invulling geven. Dit zijn mijn favoriete 'healthy celebrity instagrammers':

 • Wat is Gisele Bündchen toch mooi! Op haar Instagram account komen heel wat gave yoga en kung fu poses voorbij. Dat wil ik ook kunnen! Het instagram account van Gisele is @giseleofficial.

 • The Vampire Diaries is één van mijn favoriete series. In de serie speelt Nina Dobrev de rollen van zowel Elena als Katharina en voor deze rollen is het belangrijk dat Nina helemaal in shape is. Aan haar instagram account te zien is Nina een actieve dame en gaat haar dat makkelijk af. Het instagram account van Nina Dobrev is @ninadobrev.

 • Over top fitte vrouwen gesproken: wat is Serena Williams toch een krachtpatser! Super hoe zij en haar zus al jaren de wereldranglijst domineren. Serena Williams is te volgen via @serenawilliams.

 • Hebben jullie ook de serie Glee gevolgd? Lea Michele speelt één van de hoofdrollen en kan zo ongelofelijk mooi zingen! Naast dat, is het ook een hele sportieve dame. Je kan haar volgen via haar instagram account @leamichele.

 • Nog een sportieve celeb: Ellen Pompeo, bekend van Grey's Anatomy. Ellen en haar man Chris Ivery zijn enorme basketball fans en bezoeken geregeld een wedstrijd. Bovenstaande instagram foto is overigens een selfie met Drake. Haar instagram account: @ellenpompeo.

 • Tenslotte nog het instagram account van Rosie Huntington Whitely. Rosie begon al op jonge leeftijd aan ballet en dat doet ze nog steeds! Je kan Rosie volgen via haar instagram account: @rosiehw.

  Ik ben zelf trouwens te volgen via het instagram account @angela_stoop


 • 1 Reactie

  Gisele Bunchen is inderdaad echt een prachtige vrouw, en heel fit en gezond ook lijkt me! Nina vind ik ook erg mooi. Onlangs leek ze wat aangekomen te zijn, maar op deze foto's ziet ze er net zo slank uit als altijd!

  Reageer