• HelloFresh: week 12 unboxing

  19 mrt 2013 | Overig

 • HelloFresh4421

  Wauw, kijk eens wat gisterenavond bij mij bezorgd werd: mijn eerste HelloFresh Original box voor 2 personen! Ik ben nu al enthousiast! HelloFresh is een abonnementservice dat elke week gezonde recepten samenstelt en alle verse ingrediënten aan het begin van de week thuis bezorgt.

  In deze blogpost zal ik laten zien wat er allemaal in mijn HelloFresh box van deze week zit, welke gerechten ik ermee zal maken en geef ik je een kortingscode voor €15 korting op je eerste HelloFresh box.

  Het concept van HelloFresh is kort gezegd als volgt: HelloFresh stelt elke week gezonde recepten samen en bezorgt de benodigde ingrediënten op maandag of dinsdag bij je thuis. De recepten zijn binnen 30 minuten te bereiden en worden door voedingsexperts samengesteld. De maaltijden volgen grotendeels de richtlijnen gezonde voeding van het Voedingscentrum. Ze zijn altijd vers en seizoensgebonden en voor ongeveer de helft biologisch. HelloFresh zorgt er dus voor dat je op een gemakkelijke manier bewust, gevarieerd en gezond eet en nieuwe ingrediënten en recepten leert kennen. De HelloFresh Box is gevuld met ingrediënten voor 3 of 5 maaltijden, die zijn aangepast aan het aantal gewenste personen. Er is een Originalbox met vlees, vis en vegetarische recepten en er is een Veggiebox met alleen vegetarische maaltijden.

  HelloFresh.nl

  Een box voor drie maaltijden voor twee personen kost €39, dit komt neer op €6,50 per persoon per maaltijd. Daarvoor krijg je:

  • de verpakking en het verzenden
  • een boekje met de recepten
  • alle verse ingrediënten voor de drie maaltijden voor twee personen

  Kijk met me mee voor de inhoud van de box deze week:

  HelloFresh4422

  De doos waarin de verse ingrediënten bezorgd werden. Spannend! Altijd leuk pakketjes open maken :)

  HelloFresh4423

  De ingrediëntenlijst met de hoeveelheid stuks/gram per ingrediënt en waar de ingrediënten moeten worden opgeborgen (koelkast/voorraadkast). En niet te vergeten het receptenboekje! Ik zie nu al dat er in het receptenboekje hele handige tips staan over de bereiding van de gerechten en infomatie over de voedingsmiddelen.

  HelloFresh4424

  De ingrediënten voor het eerste gerecht: verse loempia’s met garnalen, komkommer, peen en koriander.

  HelloFresh4425

  De ingrediënten voor het tweede gerecht: gehaktballen met gekookte eigenheimer aardappelen en rode kool.

  HelloFresh4426

  En de ingrediënten voor het derde gerecht: frisse pasta, met citroenricotta, pijnboompitten en courgette.

  Deze week zal ik de resultaten laten zien van de door mij bereide gerechten. Ik ben benieuwd! Als je HelloFresh ook eens uit wilt proberen kan je met de kortingscode ‘FitnessHF13′ €15 korting krijgen op Originalbox en Veggiebox. De korting is geldig t/m 22 april 2013.