• Vandaag wil ik gaan starten met een nieuws iets op mijn blog. Het lijkt me namelijk leuk de rest van mijn zwangerschap met jullie te delen met een ‘sneak peaks’ van hoe weken verlopen. In foto’s wel te verstaan! Het zal een wekelijks terugkerend artikel zijn, die iedere woensdag online zal komen. Iedere dinsdag ga ik namelijk een nieuwe ‘zwangerschapsweek’ in. Voor degenen die het nog niet wisten: 14 oktober 2014 ben ik uitgerekend. Dat betekent dat ik afgelopen week 28 weken zwanger was. Aan het begin van week 28 van je zwangerschap is de baby ongeveer 35 centimeter lang en weegt het rond 900 gram.

  My-Life-In-Pictures-28-003

  My-Life-In-Pictures-28-002

  Sinds ik zwanger ben probeer ik nog beter op mijn voedingspatroon te letten. Ik begin elke ochtend met een smoothie en een bakje met yoghurt met muesli en lijnzaad. Verder drink ik gedurende de dag heel wat water en thee. ’s Middag eet ik meestal 2 à 3 sneetjes volkorenbrood, maar af en toe wissel ik het af met een lekkere salade. Op bovenstaande foto zie je mijn watermeloen salade met feta en munt. De salade eet ik met een simpele dressing van olijfolie, balsamico azijn, peper en zout. Het klinkt misschien als een gekke combinatie, maar het zoete van de watermeloen, de hartige smaak  van de feta en de frisse smaak van de munt passen heel goed bij elkaar!

  My-Life-In-Pictures-28-004

  Wat kunnen katten toch veel slapen! Dit is mijn kat Rocky die een lekker middagtukkie aan het doen is. Als het even kan, doe ik vrolijk met haar mee. Die warme dagen tijdens mijn zwangerschap kunnen soms behoorlijk vermoeiend zijn.

  My-Life-In-Pictures-28-005

  My-Life-In-Pictures-28-006

  My-Life-In-Pictures-28-007

  My-Life-In-Pictures-28-008

  De ouders van Leonard hebben een geweldige moestuin. Afgelopen week gingen Leonard en ik naar hun toe en we kregen een hele oogst mee! Wortelen, rode bieten, snijbonen, prei; er is echt teveel om op te noemen. Super vers en biologisch! We kregen ook een enorme bak met bramen mee. Die doen het elk jaar zo goed, dat er bijna niet tegen op te plukken valt. Mijn ouders kregen ook een deel van wat we meekregen. We hebben er heerlijke smoothies van gedronken!

  My-Life-In-Pictures-28-009

  My-Life-In-Pictures-28-011

  Leesvoer voor de vakantie! Normaal gesproken ga ik voor de meer standaard vrouwenbladen: Grazia, De Glamour, Marie Claire  etc. Door de blog van Lisanne werd ik echter aangespoord eens wat meer mindstyle gerichte bladen te kopen. Het werd het Flow magazine nummer van juli, het Flow magazine vakantieboek en het tijdschrift Happinez. Erg leuk om eens wat anders te lezen. Moet ik zeker vaker doen! Met de tabbladen van het Flow magazine ging ik trouwens dezelfde dag nog meteen aan de slag. Ik heb er twee schilderijtjes van gemaakt voor in de slaapkamer. Wat vinden jullie van het resultaat geworden?

  My-Life-In-Pictures-28-010

  Afgelopen week ging deze gezichtscrème van Vichy met zonnebrandfactor 50 echt overal met me mee naar toe. Als je zwanger bent moet je oppassen voor zwangerschapsmasker. Je pigment kan tijdens je zwangerschap heftiger dan normaal reageren, wat bruine vlekjes in je gezicht kan opleveren. De zon scheen afgelopen week behoorlijk fel. Smeren geblazen dus!

  My-Life-In-Pictures-28-014

  My-Life-In-Pictures-28-013

  De moeder van Leonard staat met haar zelfgemaakte keramiek spullen geregeld op kunstenaarsmarkten. Afgelopen week stond ze op de kunstenaarsmarkt in Bergen. Samen met Leonard’s zus Mirjam zijn we eerst naar het strand gegaan in Bergen aan Zee en vervolgens hebben we mijn schoonmoeder opgezocht op de markt. Het was echt heerlijk weer, dus het was gezellig druk op de markt.

  My-Life-In-Pictures-28-012

  In een eerdere blogpost vertelde ik al over een aantal favoriete spullen voor tijdens mijn zwangerschap. Het zwangerschapsyogaboek van Tara Lee  is daar één van. Deze week kreeg ik last van pijn in mijn linkerheup, die doorstraalt naar mijn linkerbeen. Vooral  ’s ochtends voor het opstaan heb ik er last van. Deze yoga oefening helpt gelukkig heel goed.

   

 • 5 Reacties

  Gefeliciteerd met je zwangerschap en je 28 weken. Leuk! Weet nog goed hoe het was om zwanger te zijn, ik denk iets minder actief als jij. maar vind dat heel leuk om te zien, en echt je eet super gezond ook dat vind ik super!!

  Reageer

  Wat leuk dat er een babietje op komst is! Je week ziet er erg leuk uit! Zelf fruit plukken is echt super leuk, en lekker ;)

  Reageer

  Leuk om te lezen!

  Reageer

  Leuk om te lezen!

  Reageer

  Watermeloen,feta en munt, bijzonder combi! Verder eet je erg lekker en gezond zo te zien!

  Reageer