• Ik ben alweer 30 weken zwanger! De tijd gaat zo ongelofelijk snel. Ik zit alweer in mijn laatste trimester van mijn zwangerschap en heb steeds meer het gevoel dat we gaan beginnen met aftellen. Nog twee en een halve maand te gaan! In deze blogpost laat ik jullie zien wat ik zoal mee maakte in week 29 van mijn zwangerschap!

 • Mijn uitzicht als ik naar beneden kijk! haha. In mijn vorige My life in pictures vertelde ik dat ik de laatste tijd meer last krijg van mijn heupen. Ik doe hiervoor yoga-oefeningen en ik vind het daarnaast fijn af en toe een stukje te gaan wandelen. Meestal doe ik dat gewoon in onze wijk, maar ik loop ook geregeld een stukje in het Amsterdamse bos. Intensief sporten zit er op dit moment niet meer in en zo blijf ik toch nog in beweging. 

 • In Amstelveen hebben ze sinds kort een Yogen Früz! Bij Yogen Früz kan je zelf een bakje frozen yoghurt samenstellen met je eigen toppings naar keuze. Lekker! Hoe werkt het precies? Bij de vul-automaten kan je een groot of klein bakje pakken, die je vult met een frozen yoghurt smaak. Ze hebben heel veel verschillende smaken zoals mango, aardbei, cookies & cream, etc. Volgens mij worden de smaken die je kan kiezen heel vaak vernieuwd, maar dat weet ik niet 100% zeker. Je kan meerdere smaken tegelijk kiezen, dus ik koos voor de smaken naturel en aardbei. Vervolgens kan je je toppings kiezen. Ik koos voor verschillende soorten fruit met kokosrasp en amandelschaafsel. Ze hebben nog veel meer toppings zoals chocolade, fijn gemalen koekjes, maar ook superfoods als gojibessen. Als je eenmaal je toppings gekozen hebt, wordt je bakje afgewogen bij de kassa en kan je gaan smullen! Ik vind het echt een super cool concept en ik weet zeker dat ik hier veel vaker te vinden zal zijn! 

 • Zondag gingen we met een groep naar Zandvoort om te gaan surfen! Helaas kon ik niet mee doen omdat ik zwanger ben, maar het was heerlijk weer om gewoon op het strand lekker te relaxen. Vorig jaar hebben Leonard en nog wat jongens voor het eerst gesurfd en dat was zo goed bevallen dat het ze leuk leek om weer eens een workshop surfen te volgen. Ze volgden de workshop bij surfschool Surfana in Zandvoort. De instructeurs vertelden eerst kort de theorie over veiligheid en over het ontstaan van golven. Vervolgens gingen ze het water in en tussendoor gingen ze een paar keer naar de kant voor nieuwe tips en instructies. Ze leerden onder andere hoe je omgaat met een surfboard, het peddelen, het pakken van een golf, hoe je opstaat en uiteindelijk hoe je de golf uitrijdt. De golven waren zondag best lastig om op te surfen, maar desondanks vond iedereen het super gaaf om te doen.

 • Zoals je kan zien kreeg ik vorige week mijn kraampakket binnen! Ten minste, van mijn zus had ik al een aantal spulletjes gekregen die zij niet nodig heeft gehad tijdens haar bevallig dus ik heb de rest van de benodigdheden erbij gekocht. In het kraampakket zitten alle spullen die je nodig zult hebben voor het geval dat je thuis bevalt, maar ook een aantal dingen voor na de bevalling. Best heftig om te zien wat er allemaal bij komt kijken, maar ik ben blij dat ik het al in huis heb voor het geval dat. 

 • Sinds lange tijd ben ik weer lekker creatief bezig! Ik ben bezig met een drieluik schilderij voor de babykamer. De schilderijtjes zijn helemaal in het thema van de rest van de babykamer: schaapjes en sterretjes met als hoofdkleur blauw/grijs. De babykamer is nog niet helemaal klaar, maar we hopen deze in de komende weken wel af te hebben. Vinden jullie het leuk om tegen die tijd het resultaat te zien?

  Vanavond heb ik trouwens mijn 30 weken echo! Met deze echo zullen er allemaal metingen worden gedaan die zullen worden vergeleken met de metingen die gedaan zijn met 20 weken echo. Super spannend! Zo leuk om ook weer de kleine te zien. Ik heb er echt zin in.


 • 8 Reacties

  Wat leuk om te zien! Het lijkt me super spannend om 30 weken zwanger te zijn maar dat ligt bij mij nog heel ver in de toekomst haha. Ik heb je blog zojuist ontdekt en ik vind hem heel leuk! Ik ga je volgen :-D Liefs Chantall www.glamourbyc.nl

  Reageer

  Ah thanks!

  Reageer

  Dat drieluik is echt ongelooflijk mooi, echt leuk hoor!

  Reageer

  Wat lief! Dank je wel :D

  Reageer

  wat een leuk overzichtje! Succes nog met de laatste loodjes van je zwangerschap :)

  Reageer

  Oh wat is die drieluik gaaf! Hopelijk was je echo gisteravond goed. :)

  Reageer

  Ben voor het eerst op je blog en leuk om via foto's meer over je te weten te komen. Mooie schilderij voor de kinderkamer.

  Reageer

  Leuk zo'n surfworkshop, ik heb er in het verleden ook een paar gevolgd. En is het iemand die dag nog gelukt op te staan?

  Reageer