• Er is alweer een week voorbij en dus is het weer tijd voor een nieuwe 'My life in pictures'. In week 30 van mijn zwangerschap ging ik onder andere naar de verloskundige voor een nieuwe echo, ging Leonard verder met de renovatie van ons trappenhuis, ben ik met m'n ouders voor het eerst naar een Marokkaanse supermarkt geweest en deed ik nog veel meer leuke dingen. Kijk verder voor mijn fotoverslag van afgelopen week! 

  Op de bovenste foto zie je me staan bij de bosbaan in het Amsterdamse Bos. Omdat het mooi weer was hebben Leonard en ik lekker een terrasje gepakt bij Grand Café De Bosbaan en hebben we nog even een stukje in het bos gewandeld. Zo fijn dat we dicht bij het bos wonen!

 • We gingen langs de verloskundige voor de 30 weekse groei echo. Alle maten worden dan nog een keer gemeten en vergeleken met de maten van de 20 weekse echo. Op deze manier kunnen ze kijken of het kindje goed groeit. Ons baby'tje blijkt iets kleiner te zijn dan de gemiddelde Hollandse baby, maar dat is eigenlijk niet zo gek want Leonard en ik zijn allebei niet zo lang.

 • Van Leonard kreeg ik deze prachtige bos rozen. 'Zomaar' omdat ik het zo goed doe met m'n zwangerschap. Lief! Omdat ik nu zoveel vrij ben, kan ik er extra veel van genieten :)

 • Alweer bijna 2 jaar geleden kochten Leonard en ik ons huis en inmiddels hebben we een hele verbouwing achter de rug. Het trappenhuis is één van de laatste dingen die nog echt gedaan moet worden. De relingen zijn inmiddels geschuurd en gelakt en over 2 weken wordt onze trap bekleed. Ik ben zo benieuwd naar het uiteindelijke resultaat. Volgens mij gaat het heel mooi worden!

 • Aan het einde van de middag doe vaak even een kort middagdutje. Rocky houdt me gezelschap!

 • Als het even kan dan blog ik buiten in de tuin. Je kan het beter ons terras noemen, want we hebben niet een hele grote tuin. Toch fijn om even naar buiten te kunnen.

 • Mijn ouders namen me voor het eerst mee naar een Marokkaanse supermarkt. Ik vind het zo leuk om nieuwe producten te ontdekken die niet in de reguliere supermarkt verkrijgbaar zijn! Lees deze blogpost om te zien wat voor boodschappen ik allemaal deed. 

 • Op zolder had ik nog een oud nachtlampje staan die oorspronkelijk van mijn zus was. Op de lampenkap zaten er allemaal watervlekken, maar met wat Mod Podge en nieuw stof heb ik hem helemaal kunnen omtoveren! Ik ben erg tevreden met het resultaat. Het lampje past nu helemaal bij de rest van de babykamer.

  Week 31 van de zwangerschap is inmiddels alweer aangebroken. Aankomende weekend is mijn moeder jarig en wil ik eindelijk eens gaan beginnen met het samenstellen van ons trouwalbum. Wat zijn jullie plannen voor aankomend weekend?


 • 2 Reacties

  Prachtige rozen! En fijn dat de echo goed was!

  Reageer

  Je ziet er super uit zeg! En zo maar een bos rozen, ik kreeg eergisteren één nav onze 3e huwelijksverjaardag :)

  Reageer