• Het is weer tijd voor een sneak peak van afgelopen week! Met het slechtere weer is het wel even wennen dat ik nu veel thuis zit. Gelukkig wonen mijn ouders dichtbij en verveel ik me totaal niet! Deze week ben ik o.a. begonnen met alle wasjes die nog moesten gebeuren voordat de baby er is. Verder maakte ik zelf muesli en werkte ik zoals elke week lekker aan deze blog. Lees verder voor de sneak peak!

 • Ik zit nu ruim in het derde en laatste trimester van mijn zwangerschap en het begon te kriebelen: ik wilde toch nog een aantal foto's van Leonard en mij nu ik nog zwanger ben. Het is toch een speciale periode in je leven die je voor een lange tijd wilt koesteren. Samen met de moeder van Leonard gingen we het park in en deden we een fotosessie. Super blij met de foto's!

 • Afgelopen week ben ik echt verslaafd geraakt aan de tv-serie Mr. Selfridge. In de serie richt de Amerikaanse Harry Gordon Selfridge in 1909 de exclusieve warenhuis Selfridges op. Het warenhuis wordt in korte tijd wereldberoemd door zijn nieuwe manier waarop de klant wordt behandeld. Harry Gordon Selfridge wordt een graag geziene persoon op de feestjes van de ‘rich and famous’ in London.

  Ik houd sowieso wel van Britse dramaseries, maar wat ik juist zo leuk vind aan Mr. Selfridge is dat de serie zich afspeelt in een een roerige tijd waarin men zich begint af te zetten tegen meer conservatieve gedachtegangen. Heel interessant om te zien en bovendien is de serie echt heel mooi gemaakt. Ik volg de serie via Netflix, maar volgens mij is het ook te volgen via de NCRV.

 • Ik had eigenlijk idee dat de superfood hype een beetje over was. Maar nee, zowel bij de Hema als bij de Albert Heijn zag ik juist dat de schappen vol staan met nieuwe superfood producten. Op zich wel handig dat het tegenwoordig allemaal zo makkelijk verkrijgbaar is, alhoewel ik zeker niet al mijn geloof eraan hang.

 • De eerste wasjes voordat de baby er is zijn gedaan! Van familie en vrienden heb ik heel wat babykleertjes kunnen lenen. Zo fijn, want ze groeien er zo weer uit. 

 • De bekleding van het wipstoeltje en de maxi-cosi zijn ook alvast gewassen!

 • Tenslotte maakte ik van de week zelf muesli met gedroogde stukjes appel, rozijnen en kaneel. Zo lekker 's ochtends in combinatie met yoghurt! Ik kan daar echt van genieten :D


 • 8 Reacties

  Mooi artikel! Leuke foto's ook! :)

  Reageer

  Heel leuk om te zien! Ik ben ook geneigd om alle babykleertjes al te gaan wassen, maar ik vind het nu toch nog iets te vroeg.

  Reageer

  Succes met de laatste loodjes :) Leuk artikel om te lezen!

  Reageer

  Het lijkt me wel spannend. wel slim om baby kleertjes te lenen. Toch zou ik het niet kunnen laten om zelf kleertjes te gaan shoppen hihi!

  Reageer

  Ah die zelfgemaakte muesli ziet er heerlijk uit! En spannend met de baby

  Reageer

  Leuk overzicht en succes met de laatste loodjes;)

  Reageer

  Succes met de laatste beetjes! En wat ziet die muesli er lekker uit. Liefs lonneke

  Reageer

  De muesli ziet er erg lekker uit. En heerlijk zeg om al de kleertjes van de baby te wassen, dat vond ik geweldig om te doen :-)

  Reageer