• De laatste loodjes! Inmiddels zit ik in week 36 van mijn zwangerschap. Nog één maand te gaan tot de uitgerekende datum! Afgelopen twee weken waren hectisch, vandaar dat het ook even wat rustiger was op de blog. We hadden heel wat werkers over de vloer lopen, omdat ons huis aan de buitenkant werd beschilderd en we nieuwe trapbekleding hebben laten aanleggen. Phoe, best heavy als je aan het eind van je zwangerschap bent! Je hebt echt geen moment rust, maar we zijn echt super blij met het resultaat!

  • Zo zag de trap er eerst uit. Die mocht wel een opknapbeurt gebruiken! Eigenlijk zag het nog erger uit. Op deze foto zijn namelijk de trapleuningen al in de grondverf gezet. 

  • Dit is het resultaat! We zijn er echt super blij mee! We hadden er nog even aan gedacht om de traptreden hout te laten, maar we vinden stof toch een stuk lekkerder lopen. Ik ben ook heel tevreden met de kleur. Op de foto is het niet zo goed te zien, maar het is een gemeleerde grijs blauwe kleur. 

  • Ik werd verrast met een babyshower! Omdat ik aan het einde van mijn zwangerschap zit, wist ik wel een klein beetje dat het binnenkort zou gebeuren. Toch was het een echte verrassing, omdat ik niet de exacte dag wist en niet wist wat we zouden gaan doen.

  • We begonnen met een high tea! Een vriendin van mijn zus kan super goed koken en bakken. Ze wilt daar ook haar eigen cateringbedrijf mee beginnen. Ik geef haar groot gelijk. Het was verrukkelijk! 

  • Daarna gingen we servies beschilderen. Echt een super origineel idee! Grappig ook om al mijn vriendinnetjes opeens zo creatief aan de slag te zien. Het resultaat mag er wezen :D

  • Ik was uitgenodigd voor een heel gaaf persevent! Voor een paar dagen stond er op het Museumplein in Amsterdam een enorme fitnessbox, waar fitnessworkshops werden gehouden met behulp van een 360 graden bioscoopscherm. Het was zo ontzettend gaaf om bij de lancering ervan aanwezig te mogen zijn. In deze blogpost vertel ik er meer over.

  • Mijn aankoopjes van afgelopen week bij de Kwantum. Ik ging er eigenlijk naar toe om een wandplankje te kopen voor boven de commode, maar helaas hadden ze degene die ik wilde niet op voorraad. Kleine shopverslaafde die ik ben, kwam ik toch terug met een aantal gave andere spulletjes. 

  • De herfst is in aantocht en in de moestuin van mijn schoonouders stonden de pompoenen alweer klaar om geoogst te worden! Grappig om te zien hoe de pompoenen dwars door de tuin heen woekeren.

  • Ik maakte van één pompoen heel wat zakjes pompoenpuree om in te vriezen. We hebben nu echt een enorme voorraad! De eerste pompoensoep heb ik er al mee gemaakt (in deze blogpost vind je mijn recept). Ik twijfel nog wat ik met de rest van de pompoenpuree wil gaan doen, maar ik denk dat het pumpkin cupcakes gaan worden. Jammie!!