• De laatste paar weken van mijn zwangerschap zijn aangebroken. Mijn kleine baby-boy weegt al iets van 3 kg en dat is te merken. De laatste tijd heb ik weer meer last van mijn onderrug en heupen en ik word echt terug geroepen als ik het niet even wat rustiger aan doe. Desondanks geniet ik nog steeds met volle teugen van mijn zwangerschap. Zo mooi om je kindje in je buik groter te voelen worden. Inmiddels heb ik nu elke week een afspraak bij de verloskundige en de kleine is met zijn hoofdje goed ingedaald. Ik ben benieuwd wanneer de bevalling zich aankondigt. Ik ben er in ieder geval klaar voor!

 • We hebben inmiddels wel genoeg kleding binnen voor de kleine man. Maar wat zijn er toch veel gave stoere kleertjes verkrijgbaar! Op Instagram ben ik helemaal weg van het account van Little Indians. Little Indians is een redelijk nieuw merk dat baby moccasins verkoopt, maar ook bijvoorbeeld super schattige baby leggings. Cute!

 • Het vluchtkoffertje voor naar het ziekenhuis is eindelijk volledig ingepakt. Het duurde even voor ik alles bij elkaar had gezocht. Al aan het begin van mijn zwangerschap had ik besloten in het ziekenhuis te willen bevallen. Ik voel me daar toch prettiger en rustiger bij, mocht de bevalling onverhoopt anders uitpakken dan gehoopt.

 • Met Leonard deed ik boodschapjes bij de grote toko Oriëntal in Amsterdam Zuid-Oost. Meestal slaan we daar heel groot in, maar toen we er waren had ik zo last van m'n rug dat we alleen de echt nodige dingen hebben gehaald. Van het grote pak gepelde pinda's wil ik homemade pindakaas gaan maken. Binnenkort een artikel daarvan op de blog! 

 • Mijn DIY project van afgelopen week was het maken van een gestoffeerd boxmatrasje! Van mijn lieve nichtje Laura mocht ik deze ronde box overnemen. Ik vind hem zo mooi! Er zat ook een boxkleed bij, maar ik wilde voor de zekerheid toch een iets dikker kleedje. Op de markt kocht ik daarom een stuk foam van 1 bij 1 meter, waar ik met een keukenmes een cirkel heb uitgesneden. Vervolgens heb ik met het sterretjesstof dat ik nog had liggen een hoes genaaid. Ik ben echt super trots op het resultaat!

 • Afgelopen week ben ik begonnen aan het boek #Girlboss van Sophia Amoruso. Sophia Amoruso is de oprichtster van de webshop Nasty Gal. Zo inspirerend om te lezen hoe ze begon met het verkopen van vintage kleding op Ebay en hoe ze hieruit een miljardenbedrijf heeft opgericht. Respect!

 • Afgelopen dagen ga ik met een klein keukentrapje het bed in, haha. De klossen staan onder het bed en het bed staat nu echt zo hoog! Maar nu de klossen eronder staan is alles geregeld en zijn we helemaal baby-ready!


 • 10 Reacties

  Wat een super mooie box zeg! Echt heel mooi, zie je niet zo vaak. Wat leuk om kijkje te nemen in je leven:)

  Reageer

  Wat een super mooie box zeg! Echt heel mooi, zie je niet zo vaak. Wat leuk om kijkje te nemen in je leven:)

  Reageer

  Fijn dat je vluchtkoffertje klaarstaat, ik heb nog niet alles bij elkaar gezocht, maar dat kan ook nog wel. Wat heb je trouwens een mooie box! Succes met de laatste weken :)

  Reageer

  Hoi, Ik kwam toevallig op je blog en zie dat we ongeveer even ver zijn. Ik ben uitgerekend voor 30/10 en jij? Veel succes met de laatste loodjes en met de bevalling! Leuke box trouwens!

  Reageer

  Hi Vicky, Wat leuk dat we ongeveer rond de zelfde periode een kindje verwachten. Ik ben 14 oktober uitgerekend!

  Reageer

  Spannend, morgen zou D-day moeten zijn voor jou. Ik wens je een vlotte bevalling toe, veel succes!

  Reageer

  Ja klopt! Dank je wel!

  Reageer

  Ik kwam ook via via op je blog. Ik ben de 22ste uitgerekend en vind het altijd leuk om soortgelijks te lezen bij een ander. Succes nog even met de laatste loodjes! :)

  Reageer

  Thanks! Jij ook natuurlijk!

  Reageer

  Wat een superrr leuke kleertjes op de eerste foto's! De box is ook echt heel erg gaaf geworden. Succes met de laatste loodjes!

  Reageer