• Vandaag ben ik 39 weken en 3 dagen zwanger. Nog maar 4 dagen te gaan tot de uitgerekende datum! Sinds afgelopen week begin ik een beetje zwanger-moe te worden. De kleine mag nu wel komen van mij! Ik ben heel benieuwd wanneer de grote dag zich aandient. Maar ja, het kan zo ook nog twee weken op zich laten wachten. Voor nu doe ik lekker rustig aan en is het afwachten geblazen. In deze My Life in Pictures een terugblik van week 38 van mijn zwangerschap.

 • Nee, deze mutsjes en sjaal heb ik niet zelf gemaakt. I wish! Onze schoonmaakster is echt een kei in handwerken. Deze mutsjes en sjaal zijn gehaakt, maar ze is ook heel goed in vilt. Ze maakt bijvoorbeeld ook super schattige mobieles voor de babykamer. Ik vind ze heel mooi geworden. Jullie ook?

 • Sinds afgelopen week heb ik er helaas een zwangerschapskwaaltje bij gekregen. 's Nachts zwellen m'n handen op en kan ik m'n vingers nauwelijks bewegen door de pijn. Mijn verloskundige vertelde dat dit komt door vochtophoping in de pols, waardoor de middelste zenuw in de knel komt. Overdag ebt de pijn gelukkig weer wat weg en als het goed is heb ik er straks na m'n zwangerschap helemaal geen last meer van.

 • En ik ben begonnen met het drinken van frambozenbladthee! Frambozenbladthee zou de baarmoederspieren helpen te versterken, zodat de weeën makkelijker verlopen. Wellicht is het een fabeltje, maar proberen kan nooit kwaad dacht ik zo! Deze thee van het merk Clipper kocht ik bij De Tuinen. Het smaakt nog eens best lekker ook!

 • Oké, we gaan het even hebben over mijn ergernis van de week. Ik dacht even snel wat boodschappen te doen en parkeerde mijn auto in een parkeergarage. Toen ik terug kwam stond een andere auto met 5 centimeter afstand schuin tegen mijn auto geparkeerd. Grrrr... Via de passagierskant ben ik noodgedwongen, met mijn 38 weken zwangere buik, naar de bestuurderskant geklommen en ben ik vervolgens met kloppend hart heel voorzichtig de parkeerplaats uitgereden :(

 • Dit maakte mijn week gelukkig weer goed. De kruidnootjes liggen weer in de schappen! Ik moest me echt inhouden de zak niet in één keer leeg te eten haha.


 • 9 Reacties

  Die mutsjes zijn echt super leuk! En ik begrijp die ergernis van die auto heel goed. Zelfs als niet zwangere. Asociaal met een hoofdletter. Nog eventjes!! Lees altijd graag mee ☺️

  Reageer

  Die muts geweldig! En wat een aso met die auto!

  Reageer

  Allereerst: gefelicteerd met je zwangerschap en bijna moederschap! Wat leuk :D De mutjes zijn super lief en grrrr, ik haat het wanneer men ook zo dicht naast elkaar parkeren...... Xx http://icepandora.blogspot.com

  Reageer

  Wat een schattig mutsje! En dat is toch geen parkeren he, beetje jammer dat jij met je zwangere buik nu zoveel stunts uit moest halen!

  Reageer

  leuke dairy, jammer van je hand.. hoop dat je er vaak van last zult hebben x www.sistersandsisters.com

  Reageer

  Wat een ontzettend schattig mutsje us dat, zeg :) En zo stom als iemand z'n auto zo dicht bij de jouwe zet, ik word daar ook altijd ontzettend geïrriteerd van. En ik ben niet eens zwanger!

  Reageer

  Het komt wel heel dichtbij nu, wie weet ben je intussen al bevallen maar het kan natuurlijk ook dat je over tijd gaat. Spannend dat afwachten! Heel stom dat die wagen zo dicht bij jou geparkeerd stond en dan nog eens met een zwangere buik, niet leuk! Ik zelf zou al nooit mijn auto zo dicht bij een andere wagen durven zetten, je weet nooit dat er dan een enorme kras ofzo achterblijft...

  Reageer

  Wow, die geparkeerde wagen, dat is er toch echt wel over! Daar kan ik ook niet tegen... En die mutsjes, super schattig!

  Reageer

  Wat vervelend van je opgezwollen handen, lijkt me erg rot! Succes met de laatste loodjes!

  Reageer