• Vandaag een terugblik op week 39 van mijn zwangerschap! Wat is de tijd voorbij gevlogen eigenlijk. Aan het begin van je zwangerschap kan je je daar niets bij voorstellen. Negen maanden duurt echt een eeuwigheid denk je dan. Maar als ik er zo op terug kijk, ging het eigenlijk heel snel. Dat betekent niet dat ik op het moment dat ik dit schrijf (40 weken en 1 dag) niet zwangerschaps-moe ben. Phoe, wanneer komt hij nou? Ik wil hem zo graag in mijn armen houden! Het kan nu toch echt niet lang meer duren...

 • Ik moest zo lachen om dit plaatje dat ik vond op Instagram! Echt zo voelt mijn leven nu: zo ongemakkelijk.. haha. Niet alleen bij het uit bed komen, maar ook als ik van de bank en uit bad wil afkomen of om wil draaien in bed :P

 • Veel thuis zijn en wachten tot de baby er is betekent: lekker cupcakes maken! Ik maakte pumpkin spice cupcakes volgens dit recept. Ze waren echt verrukkelijk! 

 • De babykamer is al een tijdje af, maar ik bedacht me dat ik jullie hem nog helemaal niet laten zien had! De kleine komt echter de eerste weken bij ons op de kamer te slapen in een heel schattig mozeswiegje. Binnenkort komt er een uitgebreider artikel over de babykamer.

 • Ik heb het boek 'Buskruit met muisjes' er weer bij gepakt, dat ik aan het begin van mijn zwangerschap kocht. Ik heb meerdere boeken over zwangerschap thuis liggen, maar ik vind deze toch het fijnste!

 • In het weekend maakte ik voor Leonard en mij als lunch wraps met kipfilet, roomkaas, sla en tomaten. Heel simpel, maar super lekker. 

 • Wat een enorme buik heb ik toch. Super trots! Op deze foto speel ik alleen een klein beetje vals omdat ik erbij zit. Als ik sta meet mijn buik 109 cm!


 • 2 Reacties

  Mooie foto's en succes met de laatste loodjes :)

  Reageer

  Hopelijk laat de kleine jongen niet meer te lang op zich wachten, iedereen is benieuwd ;) En dat plaatje met die schildpad, hilarisch! Ik voel me nu soms al zo (op 30 weken), vooral als ik dan echt languit in de zetel lig, dus dat belooft... Succes met de laatste dagen!

  Reageer