• Voor de website Babyblog werd ik geïnterviewd over mijn zwangerschap en hoe het allemaal verlopen is. Vandaag, precies op mijn uitgerekende dag, is het interview online gekomen. Ik vond het echt een super leuk interview om te doen. Neem daarom snel een kijkje op Babyblog om mijn antwoorden te lezen op vragen als:

  • Hoe ontdekte je dat je zwanger was?
  • Hoe is je zwangerschap verlopen?
  • Wat vind je leuk aan zwanger zijn?
  • Wat vind je niet leuk en wat helpt je om daar doorheen te komen?
  • Heb je nog cravings?
  • Heb je tips voor zwangere vrouwen?
  • Hoe zie je de bevalling voor je?
  • Zijn er producten die je aanraadt?
  • Hebben jullie al een naam gekozen en hoe ging dat?

  Dank je wel Corinne van Babyblog dat jullie dit interview met mij wilden houden. Wat vinden jullie van mijn interview over mijn zwangerschap? Laat een reactie achter in de comments!


 • 2 Reacties

  Wat leuk dat je geinterviewd bent, ik ga het meteen lezen!

  Reageer

  Wat tof! Ik ga het nu meteen lezen :)

  Reageer