• Miranda Kerr’s power smoothie voor in de ochtend

  15 nov 2013 | Eten Recepten
 • Victoria Secret model Miranda Kerr moet voor haar beroep top fit zijn. De dag begint Miranda daarom met een glas water en een uitgeperste citroen. Dit doet ze om haar lichaam te reinigen en een kickstart te geven. Vervolgens drinkt ze een übergezonde smoothie vol met vitaminen en mineralen. Bekijk de volgende video om te zien hoe ze deze maakt.

 • Wat doe je allemaal in je ochtend power smoothie?

  Zoals je ziet maakt Miranda Kerr volop gebruik van poeders en superfood. Ik vind het persoonlijk een behoorlijk heftige smoothie. Wat vinden jullie ervan?


 • 4 Reacties

  Het klinkt wel als een mega goede start van de dag. Ik maak zelf meestal een smoothie met sinaasappelsap (vers geperst), banaan, spinazie, lijnzaad en chiazaad. Af en toe wissel ik af met hennepzaad. Ik hoor goede verhalen over macapoeder (uitgezonderd de smaak), maar dat zit nog niet in mijn collectie.

  Reageer

  Jouw smoothie klinkt ook lekker! Die ga ik binnenkort ook maar eens maken :)

  Reageer

  Ik heb dat glas lauw water met verse citroen ook een tijdje gedaan maar kreeg gewoon last van mijn nieren. Te hardcore detox voor mij helaas.

  Reageer

  Hi Crystal, oh wat vervelend zeg! Ik heb daar zelf gelukkig geen last van. Misschien helpt het om biologische citroenen te gebruiken? Groetjes, Angela

  Reageer