• Een nieuwe sport: YOU.FO!

    4 apr 2016 | Overig
  • Leonard vertelde me onlangs over een nieuwe opkomende sport: YOU.FO. Ik was meteen enthousiast! Tijdens het spel gooi en vang je met een speciaal ontworpen stick een aerodynamische ring over een afstand van 10 tot 30 meter. Het kan gespeeld worden één-op-één of in teams, met doelen of freestyle, in stadsparken, op sportvelden of op het strand. YOU.FO won de Nationale Sport Innovatie Prijs en in 2013 bereikte YOU.FO de finale van de internationale ISPO Brand New Awards.

  • Het lijkt mij het leukst YOU.FO te spelen met een doel. Je kan punten scoren door de aerodynamische ring door het doel te gooien. Wanneer een teamgenoot de gegooide ring vangt kunnen er extra punten worden behaald. Het doet mij een beetje denken aan Zwerkbal, het spel uit de wereld van Harry Potter. Ook een sport dat ik altijd al heb willen spelen. Jammer dat ik alleen niet kan vliegen op een bezem ;)

  • Lijkt het jou ook leuk om YOU.FO te spelen? Via de YOU.FO webwinkel kan je een set bestellen bestaande uit twee sticks en één ring. Ook is het mogelijk via de website van YOU.FO een clinic te volgen.


  • 1 Reactie

    Hahaha, geweldig wat je af en toe vindt als je opzoek bent naar nieuwe blogs om te volgen. Als ik dit ergens tegenkom ga ik het sowieso proberen!!!

    Reageer