• De zoektocht naar de perfecte sport-bh valt wat mij betreft te vergelijken met de zoektocht naar de juiste spijkerbroek. Moeilijk! Er zijn veel dingen waar je op moet letten. Het moet comfortabel zitten en mag nergens knellen. Het moet goed zweet kunnen afvoeren en van kwalitatief goed materiaal zijn gemaakt, zodat het heel wat wasbeurten mee kan. En tenslotte willen we graag dat de sport-bh er ook nog fashionable uitziet en past binnen het budget.  Als je vaak intensief sport merk je al snel dat een goed zittende bh, die voldoende support geeft echt een must is. Of je nou een bescheiden cup a hebt of een volle cup d; een goede sport bh is misschien wel de beste supporter en workout partner die je kan hebben. 

  Nike

 • De sport-bh's van Nike vind ik denk ik wel het mooist. Het zijn echte eye catchers, dus met een beetje lef draag je deze sport-bh's zonder top erboven. Zelf vind ik dat toch een beetje eng, dus ik draag ze zelf graag met een een top met wat wijdere armgaten of een licht doorschijnende sport top.

 • Een van de betere sport-bh's voor grotere (en kleinere) borsten zijn die van Shock Absorber. Shock Absorber heeft als lingerie merk veel onderzoek gedaan naar de vereisten van een goede sport-bh. Belangrijk is bijvoorbeeld dat de banden die over je schouders lopen breed genoeg zijn om de schokken op te vangen. Bij de grotere maten van Shock Absorber zijn de banden zelfs gevuld met foam. De sport-bh's van Shock Absorber zijn dan ook ideaal voor sporten waarbij je borsten veel beweging te voortduren hebben, zoals bij hardlopen, paardrijden en balsporten. 

  H.I.S.

 • Een ander goed merk dat voldoende ondersteuning geeft aan je borsten zijn de sport-bh's van H.I.S. Ze zijn vergelijkbaar met de kwaliteit van Shock Absorber en met name geschikt als je een sport-bh zoek die veel ondersteuning biedt. De sport-bh van H.I.S. zijn onder andere te koop bij Otto.nl.

 • Ben je op zoek naar een meer budget vriendelijke sport bh, dan kan ik je de sport-bh's van de Hema echt aanraden. Uit ervaring kan ik zeggen dat ze een prima pasvorm hebben en de kwaliteit na vele wasbeurten goed blijft.

  In wat voor soort sport-bh sport jij het liefst?


 • 3 Reacties

  Ik gebruik degene van de hema. Ook gebruik ze tijdens het slapen na mijn bevalling :)

  Reageer

  Wat een goeie tips!!

  Reageer

  Die van Nike zijn heel leuk, ik wil er wel een aantal, maar ik vind ze altijd ietsje te duur, maar ooit... jaja, dan heb ik die in mijn bezit, nu enkel de gewone zwarte

  Reageer