• Over mij

  23 jun 2013
 • FitnessChicks.nl is mijn persoonlijke blog, die in 2011 is ontstaan door mijn onuitputtelijke interesse voor alles wat met sport en een gezonde lifestyle te maken heeft, mijn behoefte om creatief bezig te zijn (niet alleen met het schrijven deze blog, ook met de vormgeving en het IT-gedeelte houd ik me bezig) en het gebrek aan Nederlandse fitnesstijdschriften dat ik opmerkte. De site is inmiddels een hobby geworden waar ik me bijna dagelijks mee bezig houd! En dat doe ik met plezier! Ik vind het dan ook geweldig als jullie reacties via de comments of het contactformulier achter laten! Doe dat dan ook vooral!

  Mijn naam is Angela, 28 jaar oud en woon in de omgeving van Amsterdam . Op sportief gebied houd ik me met verschillende dingen bezig: ik houd ervan om lekker een rondje hard te lopen; heerlijk om de grond onder je voeten te voelen, te genieten van de omgeving en de adrenaline door je lichaam te voelen stromen. Verder doe ik geregeld (met name als het slechter weer is) thuisoefeningen op basis van je eigen lichaamsgewicht. De oefeningen die ik doe, zul je ook op deze blog zien langskomen. Verder speel ik, als dochter van een tennisleraar, graag tennis, heb ik tijdens mijn jeugd veel gezwommen (en zwemles gegeven) en heb ik een tijdje ook nog atletiek gedaan. Alles wat ik op deze blog schrijf schrijf ik op basis van mijn eigen ervaringen. Ik pretendeer dan ook echt niet deskundig te zijn op dit gebied. Correct me when I’m wrong!

 • Wat doe ik verder in het dagelijks leven? Overdag werk ik bij een van de grootste sportorganisaties van Nederland in een juridische functie. Super leuk om mijn studie rechtsgeleerdheid toe te kunnen passen in de sportbranche. Verder probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn man Leonard (waarmee ik in mei 2012 getrouwd ben!) en met mijn lieve familie en vrienden. Ook niet onbelangrijk voor me zijn mijn (dwerg)konijntjes Bo en Nala en mijn kat Rocky. Jep, ik ben een dierenliefhebster. Dat moge duidelijk zijn. Verdere interessegebieden van me zijn: fotografie (o.a. Lomografie), koken (gezond en ongezond), lezen (over van alles en nog wat), alles wat met in en rondom het huis te maken heeft (we hebben net een op te knappen jaren 30 huis gekocht!) en reizen (zo vaak als het budget het toelaat en zolang er genoeg vakantiedagen over zijn).

  Hopelijk hebben jullie hiermee meer duidelijkheid gekregen over ‘het meisje achter deze blog’ en, zoals reeds gezegd: laat een berichtje achter in de comments! Vind ik leuk!

 • 3 Reacties

  Hi Angela, Leuke blog heb je. Ik heb een kijkje genomen op je blog omdat ik binnenkort ook ga beginnen. Mijn blog zal gaan over fitness, aerobics, voeding en mezelf. Heb je nog tips en trucs voor me? Groetjes Samantha

  Reageer

  Wat leuk dat je ook een blog gaat beginnen! Dan worden we collega-bloggers :) Ik heb niet echt specifieke tips, maar schrijf vooral over de dingen die jou interesseren en inspireren! Heel veel succes in ieder geval. Groetjes, Angela

  Reageer

  Leuke blog ik ga het in de gaten houden! Succes met schrijven.

  Reageer