• Rens Kroes, de zus van Doutzen Kroes, brengt morgen het kookboek ‘Powerfood‘ uit met al haar favoriete recepten! Alle recepten bestaan uit verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle. Ik ben echt heel benieuwd naar dit nieuwe kookboek!

  Powerfood-Rens-Kroes-4

  “Aan de basis van mijn liefde voor healthy food staan mijn opa en oma. Mijn oma was een kruidenvrouwtje. Ze had een grote kruidentuin en wist alles over kruiden, over de heilzame werking, maar ook welke je goed kunt mixen. Mijn opa was de eerste biologische boer in Friesland. Zij waren op hun manier heel vooruitstrevend met voeding bezig. Als ik bij hen was werkte ik samen met mijn oma in de tuin. Of leerde mijn opa mij hoe gewassen groeien. Mijn ouders waren ook heel bewust met voeding bezig. Ik weet niet beter dan dat we altijd gezond aten zoals tahine, zuurdesembrood bijenpollen en havermout. Wij waren dé biologische familie uit Eastermar. Een deel van onze achtertuin was een groentetuin. Ik had ook een klein tuintje waar aardbeien groeiden. Fantastisch!

  Powerfood-Rens-Kroes-5

  Zoals de lezers van haar columns in de Glamour en blogs misschien wel weten, staat bij Rens Kroes het genieten van het leven voorop. Een avondje uit je dak gaan of een lekker stuk taart maakt je happy en is dus eigenlijk een must!Dit geldt al helemaal als je zelf een gezonde variant hebt gebakken. Gezond verwennen noemt ze dat. Verwen jezelf met de juiste voeding! In Powerfood vind je deze gezonde recepten terug: van ontbijtje tot smoothie-to-go en van salade tot snack. Daarnaast geven praktische schema´s aan waarom bepaalde ingrediënten zo gezond zijn. Maar ook tips over wat je moet eten als je bijvoorbeeld sterkere nagels, glanzend haar of een stralende huid wilt zijn in dit boek terug te vinden.

  Powerfood-Rens-Kroes-2

  Powerfood van Rens Kroes is voor €19,99 te koop bij Bol.com.