• Hardloopwedstrijden houden tegenwoordig een stuk meer in dan een rondje rennen en kijken wie de snelste is. Je kan eigenlijk wel spreken over ware 'events'. Dat geldt ook voor de Silent Night Run dat 18 augustus 2017 weer georganiseerd gaat door Stadswild. Tijdens dit hardloopevent versmelt rennen in stilte met kunst, fashion, opera en zelfreflectie. Partner bij dit bijzondere event is het Conservatorium Hotel en dit jaar sluit ook het Stedelijk Museum aan.

 • Sinds 2012 rent Stadswild twee keer per jaar met een groep van meer dan honderd runners in stilte door de drukke straten van Amsterdam. Over de wallen langs roodverlichte ramen, het Leidseplein met dronken toeristen en een verlaten Museumplein. Tijdens de run zijn er verrassende experiences, opera en andere live performances.
   

  Het Conservatorium Hotel & Stedelijk Museum


  En dan is er een keer per jaar de zogenaamde ‘premium edition’ van de Silent Night Run, het flagship event van Stadswild. Op het programma staan iconische locaties, live performances van internationale artiesten en high-end fashion. Net als in voorgaande jaren, is het exclusieve Conservatorium Hotel partner in deze run. Dit jaar opent ook het Stedelijk Museum haar deuren voor de Silent Runners.

 • Slechts 148 tickets beschikbaar!


  In een wereld waarin selfies, likes en swipes steeds meer grip op ons krijgen, is het de missie van Stadswild om ons vanuit oprechte emoties weer in contact te brengen met elkaar en onszelf. Een belangrijke factor hierin is dat voor ieder event van Stadswild maximaal 148 tickets beschikbaar zijn. Dit getal is ‘Dunbar’s Number’. Het vertegenwoordigt de theoretische grens van het maximaal aantal échte, oprechte sociale contacten wij als mens aankunnen.
   
  Stilte maakt het onderlinge contact nog intiemer. Tijdens de Silent Night Run voel je je juist door de stilte meer dan anders verbonden met elkaar, omdat we moeten vertrouwen op lichaamstaal en intuïtie en empathisch vermogen.

 • Stadswild Silent Night Run – premium edition 2017
  18 Augustus 2017
  19u -22.30u

  Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.silentnightrun.com 

  fotografie: Pim Rinkes