• Wat zit er in mijn sporttas? (video)

  11 aug 2015 | Overig
 • Ik heb een nieuwe sporttas! Ben er echt zo blij mee! Het is de Nike Air Max Vapor duffelbag. Het is een lichtgewicht tas van sterk materiaal, met voldoende vakken om mijn spullen in op te bergen. Het leek me een goed moment om jullie te laten zien wat ik zoal meeneem in mijn sporttas. In mijn allereerste YouTube video welteverstaan! Bekijk de video als je wilt weten wat mijn favoriete sportkleding is, welk sportdrankje ik elke workout bij me móet hebben en welke andere spullen ik altijd bij me heb als ik naar de sportschool ga.

 • Ben jij ook op zoek naar een ruime lichtgewicht sporttas of een nieuwe outfit voor je workout? Dan heb ik nog een fijne budgettip voor je. De sporttas van Nike is besteld met een Nike kortingscode op de aanbiedingenpagina van Vouchercloud. Echt super handige site die je kortingscodes geeft van heel veel merken en websites. etc.

  Wat nemen jullie allemaal mee in je sporttas?


 • 5 Reacties

  Helaas doet het filmpje het niet! Ik krijg een oldschool jaren '90 testbeeld en hoge piep in plaats van het filmpje ;)

  Reageer

  Jammer! Had wel willen weten wat in de sportas van een vrouw zit :P (als je nagaat dat de halve kledingkast al in een handtas gaat...)

  Reageer

  Jammer! Had wel willen weten wat in de sportas van een vrouw zit :P (als je nagaat dat de halve kledingkast al in een handtas gaat...)

  Reageer

  Jammer! Had wel willen weten wat in de sportas van een vrouw zit :P (als je nagaat dat de halve kledingkast al in een handtas gaat...)

  Reageer

  Jammer! Had wel willen weten wat in de sportas van een vrouw zit :P (als je nagaat dat de halve kledingkast al in een handtas gaat...)

  Reageer