• Winnen! 2 vrijkaarten voor Thermen Bussloo

  11 mei 2016 | Overig
 • Naast sporten en actief bezig zijn houd ik ontzettend van pure ontspanning! Ik vind het dan ook heerlijk om met enige regelmaat een dagje naar een spa te gaan. Zo fijn om tot rust komen en mijn lichaam te vertroetelen. Als ik uit de spa kom ben ik echt even herboren. Ik ben bij diverse spa’s in Nederland geweest en iedere spa is weer een nieuwe beleving. Ongeveer een jaartje geleden ging ik voor het eerst naar Thermen Bussloo; werkelijk één van de mooiste wellness resorts waar ik ooit ben geweest. Ik was dan ook blij verrast toen Thermen Bussloo mij contacteerde voor een bezoekje aan hun spa!

 • Thermen Bussloo heeft 14 verschillende sauna's. Zo is er een Finse sauna, een rozensauna, een zoutkristalgrot en een infraroodsauna. Zelf ben ik enorm fan van de verschillende opgietingen die er over de dag georganiseerd worden. Een opgieting is een soort ritueel waarbij je met een groep mensen in een sauna zit en iemand geurig water op de kolen giet. Het stoom dat van de kolen afkomt wordt vervolgens naar de mensen gewapperd. Je gaat enorm zweten, waardoor de afvalstoffen uit je lichaam worden getransporteerd. Heerlijk vind ik dat! Na de sessie is het de bedoeling dat je onder een neveldouche gaat staan en vervolgens het koude dompelbad ingaat. Dat is best even pittig, maar oh zo fijn!

 • Naast de sauna's heeft Thermen Bussloo verschillende baden, rustruimten, een prachtig grote tuin en een restaurant waar je werkelijk heerlijk kan eten. De spa heeft een luxe uitstraling, met een modern Aziatische twist. De prachtige inrichting viel mij echt op. Zo zou ik mijn huis ook wel willen inrichten!

 • Thermen Bussloo stelde mij in de gelegenheid 2 vrijkaarten voor één van mijn lezers beschikbaar te stellen! Hoe doe je mee met deze winactie?

  • Laat een reactie achter onder deze blogpost met de vermelding dat je meedoet aan de winactie;
  • Volg Fitness Chicks via FacebookTwitter OF Bloglovin.

  De winactie loopt vanaf vandaag t/m dinsdag 31 mei. Daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht en zal de winnaar bekend worden gemaakt op de website. 

  Ik ben benieuwd of jullie met de winactie mee gaan doen en wat jullie van de Thermen Bussloo vinden!

  DE WINACTIE IS INMIDDELS GESLOTEN! Ilona, van harte gefeliciteerd met de twee vrijkaarten!


 • 8 Reacties

  Leuk zeg! Ik doe mee, heb wel zin in een dagje lekker ontspannen wanneer ik eenmaal vakantie heb!

  Reageer

  ik doe graag mee het ziet er zo mooi uit daar zou ik best even met mijn vriendin naar toe willen

  Reageer

  Fraaie foto's, ziet er goed uit. Daar wil ik best eens rondlopen, ik probeer het.

  Reageer

  Leuk! Nog nooit geweest, maar lijkt me heerlijk.

  Reageer

  Mooi die oosterse sferen!

  Reageer

  Jaaa leuk! Ik ben er wel eens geweest, zo'n fijne sauna :) Heerlijk relaxen!

  Reageer

  Super, ik doe mee! Ik volg FC al jaren op Bloglovin 😊.

  Reageer

  Heerlijk die sauna's inderdaad! Goed voor je lichaam én geest. Ik kan het mij momenteel helaas alleen niet veroorloven en doe daarom heel graag mee aan deze actie!

  Reageer