• Afgelopen dagen hebben we te maken gehad met temperaturen boven de 20 graden! Heerlijk, de zomer is in aantocht! Tegelijk voel je het een beetje kriebelen... Zijn we nog op tijd om helemaal bikini-ready te zijn van de zomer? Geen paniek. Ik heb een challenge voor je die je in 30 dagen klaar stoomt voor de zomer. Maar eerlijk is eerlijk, dit is een trainingsschema die doorzettingsvermogen vergt. Trakteer je bij het afronden van het schema daarom op een passende beloning, zoals één van de onderstaande prachtige bikini's van otto.nl. Of natuurlijk dat jurkje of die schoenen, waar je al een tijd naar zit te smachten ;)

  Bikini-2014

  1. S. Oliver bikini met ruches €39,99

  2. Adidas Performance bikini

  3. Venice Beach bikini

  Deze 30 bikini dagen challenge is een ideale 'stok achter de deur' om dagelijks een workout te doen. Het kost namelijk niet veel tijd; hoogstens 15 minuten per dag! Een kwartiertje  sporten moet in te passen zijn in ieders drukke dagprogramma.  No excuses! De 30 dagen bikini challenge is op een progressieve manier opgebouwd, wat betekent dat elke workout steeds een beetje zwaarder is dan de vorige. Aan het einde van de challenge zal je uithoudingsvermogen verbetert zijn en buikspieren, armen en benen sterker zijn geworden. Je zal verstelt staan hoeveel je kan opbouwen gedurende één maand.


 • 3 Reacties

  Altijd leuk dit soort "challenges"! Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik er vaak moeite mee heb maar als je er eenmaal in zit wordt het elke dag makkelijker/leuker. Laat de zomer maar komen!

  Reageer

  I'm in!

  Reageer

  Volgende week op vakantie... en ik kom dit nu tegen. Hè jammer. Al ben ik wel vorige maand met crossfit begonnen, dus ik heb me wel in het zweet gewerkt. Altijd fijn om wat conditie op te bouwen voordat je op een sportieve vakantie gaat.

  Reageer